×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×

Brandos har skor för alla, såväl barn-, herr- som damskor. För att alla ska känna sig trygga med att beställa och betala har vi på Brandos generösa villkor och säkra tekniska lösningar.

 Brandos.se Internetworld Topp 100

Säkra kortbetalningar

Brandos använder den teknik som är standard för säkra kortbetalningar på Internet. Du behöver inte vara orolig för att använda ditt kort hos oss. Läs gärna mer om detta längre ner.

Direktbetalning

Med direktbetalning väljer du din internetbank och skickas till inloggningssidan där verifiering sker. Uppgifter om betalningsmottagare och belopp är redan ifyllda och du behöver bara välja konto och genomföra betalningen. Det finns stora likheter med processen att betala räkningar via internetbanken.

Villkor för faktura

Klarna

Köp nu - betala efter leverans!

När du betalar via Klarna Faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och behöver inte betala förrän efter du fått hem dina varor.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

0 kr i uppläggningsavgift. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av spännande erbjudanden och tjänster.

Villkor för Klarna Konto

Klarna

Delbetala från 50 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Köp nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,90% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. (Psst. Du vet väl att räntan är avdragsgill.)

Allmänna villkor hittar du här
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här

Teknisk information om säkra betalningar hos Brandos

PCI-DSS

Din betalning är säkrad genom DIBS som är certifierat enligt PCI-DSS. Kortnummer och CVC-kod anges på DIBS hemsida och all kommunikation sker genom en krypterad förbindelse med banken.

UCAF/3-D

Om ditt kort är anslutet till UCAF/3-D Secure kommer detta automatiskt att behandlas genom en UC3-D server. Om du inte har anslutit ditt kort för säkra internetköp kan du göra det genom att kontakta din bank/kortutgivare.

3-D Secure

BRANDOS.se stödjer 3-D Secure vilket kortutgivarna benämner Verified by VISA respektive MasterCard SecureCode. Klicka på någon av länkarna nedan för mer information från kortutgivarna.

 

  


7793 träffar