×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
21.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Skor På Nätet

190 träffar
Sida 1 av 4

Superga skor ? ett Italienskt märke med lång historia.

Superga är ett klassiskt italienskt skomärke med lång tradition. Supergas klassiska canvas-skor kom redan 1925 och är idag en ikon för skomärket. Superga skorna har fått många efterföljare i och med att canvas sneakers har hållt sig starkt i modetrenderna genom åren.

Superga skor startades redan 1913 av Walter Martiny i Turin i Italien. Skor med gummisulor var då en nyhet och när Superga sneakers kom med vulkaniserade gummisulor år 1925 blev de en succé. 1951 gick företaget samman med Pirelli, vilket gav Superga ytterligare en boost.

Sneakers av högsta kvalitet, i en klassisk design.

Designen av Superga sneakers har sett likadan ut i alla år. Det är bara skornas teknik och material som har förbättrats. Företagets vision är ?att göra skor och sneakers av högsta kvalitet, i en klassisk och tidlös design, för hela familjen?.

Superga canvas sneakers ? den ?typiskt italienska? lediga sportiga looken.

Superga är italiensk sko-tradition när den är som bäst. Superga skor har varit ett populärt märke i Italien sedan starten, den klassiska designen passar för att understryka den ?typiskt italienska? lediga sportiga looken. Skorna är designade för att passa till allt. De är lätta att bära och ger en sportig elegans till en vardaglig klädstil. Skorna kan tvättas på samma sätt som dina favoritjeans för att skapa din egen vintage look.

Den klassiska Supergaskon är gjord i bomullscanvas med vulkaniserad gummisula. Superga sneakers görs även i linne och skinn. Den finns i ett 30-tal olika färger, varav ett visst antal färger byts ut varje säsong. Här på Brandos hittar du den senaste säsongens färger tillsammans med de mest populära Superga modellerna.

Köpa Superga skor på nätet.

På Brandos hittar du Superga sneakers i flera färger. Brandos bjuder på fri retur med öppet köp i 30 dagar, så tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online!

Visa mer...Visa mindre...

190 träffar