×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
22.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Whyred Skor

22 träffar
Sida 1 av 1

Whyred skor ? svensk design när den är som bäst.

Det svenska modemärket Whyred grundades 1999 i Stockholm av Roland Hjort, Lena Patriksson och Jonas Clason som tidigare var kollegor på H&M. Idag sälj deras skor och kläder i 21 länder och Whyred är ett europeiskt förstklassigt modevarumärke.

Skor med klassiskt snitt och en modern twist.

Whyred skapar skor och kläder med klassiskt snitt och en modern twist. Tack vare de rena linjerna och den höga kvaliteten överlever designen år efter år. Designen har sitt ursprung i 60-talets mods i en kombination av rena linjer, nätta siluetter och udda detaljer. Inspirationen hämtas från musik- och konstscenen. Mottot är ?Clean livin under difficult circumstances?, Whyreds design är enkel men siktar alltid framåt.

Namnet är ett arv från konstnären Sven X:et Erixon.

Namnet Whyred kommer från Roland Hjorts morfar, konstnären Sven X:et Erixon, som i en radiointervju på femtiotalet fick frågan om vilken färg som var hans favoritfärg. Eftersom hans tavlor är kända för sin omfattande palett, visste han inte riktigt hur han skulle svara. Det slutade med att han svarade ?Red?, varpå journalisten frågade ?Why red?? på vilket X:et Erixon svarade ?Well? Blue then?.

Köpa Whyred skor på nätet.

Här på Brandos hittar du Whyred skor för både dam och herr. Vi har fri retur samt öppet köp i 30 dagar, så tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online.

Visa mer...Visa mindre...

22 träffar