Varmfodrat

1 050 träffar

Varmfodrade skor för varma fötter trots kyla

När vintern och kylan kommer så är det fantastiskt skönt att ha varmfodrade skor som står pall för såväl hårda vindar och snöslask när du väntar på bussen som för pulsande i drivor av nysnö. Med varmfodrade skor håller du kylan borta och kan känna dig varm och behaglig även under årets kallaste månader. På de här sidorna hittar du varmfodrade skor i olika material och modeller, både vattenavvisande, sköna och snygga. Självklart finns här varmfodrade skor för både dam, herr och barn. Klicka dig fram mellan modellerna och välj ut dina favoriter, och se fram emot varma fötter trots minusgrader!

Varmfodrat genom historien

Människor har alltid letat efter uppfinningar som kan göra saker och ting snäppet bättre. Varmfodrade skor var en av dessa uppfinningar. Det är ytterst svårt att härröra exakt var och när de varmfodrade skorna uppfanns, men vi vågar gissa att det var någon i närheten av våra breddgrader som gjorde det. Varmfodrade skor har under 1900-talet och 2000-talet utvecklats mycket på grund av nya metoder för att göra dem vattenavvisande och vindsäkra, vilket har lett till mycket skönare och varmare skor än vi någonsin tidigare kunnat njuta av.

Ta hand om dina varmfodrade skor

På vintern saltas våra vägar så att vi ska ha lättare att gå på dem när det annars hade varit halt, vilket ju är trevligt så att vi kan undvika skador. Men salt sliter på skorna, och det är därför rekommenderat att rengöra vinterskor och varmfodrade skor ofta när det är snö ute. Saltet kan annars torka ur skorna och förstöra dem, speciellt om de är gjorda av läder som är extra känsligt mot saltet. Om du däremot regelbundet rengör skorna håller de längre.

Med nya tekniker kan även slimmade skor vara varma

Med nya tekniker har även modeindustrin kunnat satsa mer på varmfodrade skor som ändå är snygga. Idag är det lätt att hitta fina och moderiktiga skor som är varmfodrade. Här på Brandos hittar du allt från rena kängor och gummistövlar med varmt foder till slimmade läderstövlar med varmfordran. Vi har många kända och kvalitativa märken att erbjuda, som till exempel svenska Shepherd, Timberland, Ecco och Vagabond.
Sida 1 av 18

1050 träffar