×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
28.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Ugg Skor

164 träffar
Sida 1 av 3

Ugg eller Uggs - stövlarna som är fulsnygga och supersköna.

Ugg eller Uggs är namnet på en låg, mjuk stövel som är varm och bekväm. Ursprunget till namnet Ugg är inte helt känt, det finns två teorier, den ena säger att Ugg är en förkortning av det engelska ordet ugly, bootsen är coola för att de är fula. Den andra teorin säger att Ugg kommer från det engelska ordet hug, eftersom stövlarna "kramar fötterna på ett mysigt sätt".

Ugg stövlar och boots i fårskinn, en smart design från Australien.

Ugg Australia är den mest välkända tillverkaren av ugg stövlar. Ugg Australia boots är tillverkade i högkvalitativ mocka med en insida av mjukaste fårskinn. Fårskinnets naturliga egenskaper gör att Ugg stövlarna håller fötterna varma samtidigt som luft kan cirkulera.

Ugg Australia använder enbart fårskinn av högsta kvalitet till alla skor och stövlar, alla Ugg bootsen är gjorda i behandlat dubbelsidigt fårskinn med ullsidan inåt och skinnsidan utåt. Fint fårskinn är extremt kompakt, vilket bidrar till ett mer hållbart material och bekvämare stövlar (betydligt bättre än syntetiska material). Ull andas, släpper igenom fukt och tillåter luft att cirkulera, vilket hjälper till att hålla fötterna torra. Fårskinnets unika egenskaper gör att det fungerar som en ?naturlig termostat? som håller fötter varma i väldigt låga temperaturer, likväl som de håller fötterna svala även när det är riktigt varmt ute. Fårskinn är naturligt vattenavstötande vilket gör att små mängder vatten och fukt inte tränger in i materialet och/eller förstör det. Därför kan Ugg bootsen lika gärna bäras på sommaren som på vintern.

Uggs bootsen bars först av surfare i Australien och Kalifornien.

Fårskinn har använts i alla tider i Australien för att göra kläder, skor och stövlar. Ugg Australias historia började 1978 då den unga australiensiska surfaren Brian Smith reste till USA med väskan full med fårskinnsstövlar, som han började sälja till sina surfarkompisar. Stilen spred sig i Kalifornien och på senare år har Ugg skorna blivit populära bland Hollywood kändisar och älskas av fashionistas som sköna vardagsstövlar.

Köpa Ugg boots på nätet.

Här på Brandos hittar du ett stort sortiment av Ugg Australias boots, skor och sandaler för både herr och dam. Vi bjuder på snabb leverans med fri retur och öppet köp i 30 dagar, så tveka inte - köp dina favoriter här hos oss.

Visa mer...Visa mindre...

164 träffar