×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
29.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Tretorn Skor

39 träffar
Sida 1 av 1

Tretorn ? sneakers och gummistövlar gjorda för sport och friluftsliv.

Tretorn är ett svenskt företag som grundades av Henry Dunker i Helsingborg i slutet av 1800-talet. Under många år tillverkade man galoscher men på trettiotalet började Tretorn tillverka sportskor med stor framgång. När Björn Borg slår igenom bär han Tretorn skor och skapar en trend som gör Tretorn sneakers enorma i Sverige under många år. Tretorn lanserar ?Sarekstövlarna? på 70-talet, det blir en stor succe och slår all konkurrens inom trekkingboots. Tretorn är då Sveriges enda tillverkare av gummistövlar. Tretorn gummistövlar har sedan dess använts av allt från seglare och friluftsmänniskor till trendkänsliga personer som vill ha snygga stövlar i regnet.

Stövlar och sneakers av hög kvalitet.

Tretorns långa erfarenhet av att tillverka gummistövlar och skor gör att produkterna har en hög kvalitetsnivå. Tretorn gummistövlar och skor är främst gjorda för att vara praktiska och funktionella men designen ligger i linje med rådande mode och kombinationen av funktion och design har gjort Tretorn till ett uppskattat märke oavsett var eller hur man tänker använda sina skor.

Gummistövlar och sneakers för alla stilar och tillfällen.

Det finns en stor variation bland Tretorns stövlar och skor. I det rika utbudet kan du hitta Tretorn skor och stövlar för alla tillfällen, för såväl friluftslivet och trädgården liksom snygga sneakers för dagar på stan. Tretorn har rejäla vandringsstövlar för vildmarkslivet, vinterstövlar med fodring som håller fötterna både torra och varma och gummistövlar i härliga, klara färger för citybruk. Tretorns sneakers av goretex har blivit en favorit blans sneakerfans, eftersom de kan användas hela vintern. Tretorns canvassneakers är hett efterfrågade hela sommarhalvåret.

Så här vårdar du dina Tretorn gummistövlar.

Tvätta stövlarna regelbundet med ljummet vatten och tvål. Undvik lösningsmedel och skrubbning med grov borste. Låt torka i rumstemperatur och undvik kontakt med värmeelement. Förvara stövlarna mörkt och svalt med skaftet upprätt. Som vårdmedel för gummistövelns gummiyta rekommenderas silikonolja eller glycerin.

Köpa Tretorn stövlar och sneakers på nätet.

Du hittar ett stort urval av Tretorn skor och gummistövlar på Brandos, både för barn, dam och herr.

Visa mer...Visa mindre...

39 träffar