×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
22.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Swedish Hasbeens Skor

26 träffar
Sida 1 av 1

Swedish Hasbeens - handgjorda skor av naturliga material.

Swedish Hasbeens designar skor och väskor med inspiration från 70-talsmodet. Stilen kan beskrivas som retro med glimten i ögat.Skorna är handgjorda. De tillverkas i en liten fabrik i Sverige, metoderna som används är miljövänliga. Man använder bara ekologiskt preparerat skinn och naturliga material. Varje par Swedish Hasbeens skor blir unika tack vare det naturliga materialet och att de är handgjora. Färgen i trä och skinn kan variera något med tiden, kvaliteten gör att de har styrkan att användas under många år.

Så här sköter du dina Swedish Hasbeens skor:

Det naturliga lädret: Lädret formar sig efter foten med tiden. Det blir vackrare ju mer du använder skorna. Smörj in det naturfärgade, obehandlade lädret med olivolja, så får du en mörkare vacker nyans och skorna får ett bättre skydd mot smuts och vatten. Var försiktig med att använda skorna i regn, naturligt läder töjer sig lätt om det blir blött.

Klackarna av trä: Trä är ett långlivat men skört material. Var försiktig så du inte slår i baksidan av klackarna när du springer i trappor och över trotoarkanter. Delar av träet kan lossna om du slår i det. Det är enkelt att limma tillbaka om det skulle hända. Och du kan sandpappra bort repor eller fläckar på klackarna. Smörj in dem med lite olivolja så får de bättre skydd.Gummisulorna: Sulorna är limmade på träklackarna, de kommer lossna över tid, eftersom trä är ett levande material. Det är lätt att bara limma tillbaks sulorna. Eller låt din skomakare sätta på en bio-sula istället, den följer träet.Spännena: Öppna spännena varje gång du tar av skorna. Inte bara blir det lättare, de håller också längre.

Köpa Swedish Hasbeens skor på nätet.

Här på Brandos hittar du massa snygga Swedish Hasbeens skor. Fri retur med öppet köp i 30 dagar. Tveka inte - köp dina favoriter nu direkt!

Visa mer...Visa mindre...

26 träffar