×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
30.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Springyard Skor

2 träffar
Sida 1 av 1

Springyard skovård för din skos välmående

Springyard skovård har ett sortiment med hög kvalitet och noga utvalda produkter, allt för att du ska kunna behandla dina skofavoriter på bästa sätt och förlänga din tid tillsammans med dem.

Springyard med erfarenhet inom skoskötsel

Springyard skovård är en del av Brunngård group, ett företag med stor erfarenhet inom skovård. Ända sedan 1983 har de arbetat med skorelaterade accessoarer med ledorden: ""Vi gör fötter glada!"". I sortimentet ingår alla produkter du kan tänkas behöva för att hålla dina skofavoriter fina och fräscha länge, alla noga utvalda för bästa resultat. Springyard har sin egen skovårdsrutin speciellt framtagen för att dina skor skall få den bästa omvårdnaden vare sej de är tillverkade i läder, mocka eller annat material. Skovårdsrutinen är indelad i fyra steg: Clean, Care, Protect och Refresh, allt du behöver för en grundlig rengöring eller en snabb uppfräschning av din sko.

Springyard skovård har funktionella och vackra skovårdsprodukter

När du köpt nya skor vill du att de ska hålla sej fina och fräscha länge. För att uppnå det behöver du ta hand om dem med omsorg, anpassade produkter och redskap. För att underlätta livet och undvika onödigt slitage bör du använda ett skohorn när du tar på och av dina skor. Springyard skohorn är ett vackert skohorn i lackat trä med en upphängning i form av läderband, ett skohorn som pryder sin plats i din hall. Lika vacker är Springyard skoborste, också den tillverkad i trä med borst av hästtagel. Borsten har även en praktiskt påstrykare på ena sidan.

Springyard har skovård för alla tillfällen

Springyard skovård är utvecklat för att du ska kunna ta hand om dina skor på bästa sätt och öka deras livslängd. I sortimentet finns skovårdsprodukter och redskap för så väl en snabb uppfräschning som en grundligare rengöring. Bland annat hittar du skokräm, impregnering, tvättprodukter, skoborstar för både läder och mocka samt skohorn, alla noga framtagna för att passa det material din sko är tillverkad i. Ser till exempel inte dina fina mockaskor så pigga ut längre? Då kan du enkelt ge dem nytt liv med Springyard Suede/Nubuck Renovator. Eller har dina gummistövlar förlorat sin glans? Ge dem då en snabb övergång med Springyard Quick Shine Rubber innehållande bivax och de får lyster igen.

Visa mer...Visa mindre...

2 träffar