×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
24.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Skor På Nätet

20 träffar
Sida 1 av 1

De innovativa Sperry Top-Sider skorna

En isig, stormig dag för över 70 år sedan tog Paul Sperry sin hund Prince ut på promenad och upptäckte någonting intressant. Hunden hade en otrolig förmåga att behålla balansen på det hala och våta underlaget. Han undersökte hundens tassar och såg ett vågliknande mönster. Denna upptäckt blev ritningen för den första Sperry Top-Sider skosulan som förändrade historiens inriktning inom skodon för alltid. Idag är denna vältestade skodesign en stor del av Sperry Top-Sider´s framgång och har blivit en av de mest populära och funktionella skor inom vattensport. Allt det Sperry Top-Sider gör genomsyras av innovation, kvalitet och tradition. Sperry Top-Sider skor är ett av de självklara valen sedan 1935 när det gäller seglar- och fritidsskor för både män och kvinnor.

Sperry Top-Sider skor ? stilig seglardesign

Sperry Top-Sider skor är skapade med den exakt samma innovation och uppmärksamhet på detaljer som det första par som tillverkades av Paul Sperry för över 60 år sedan. Läderdetaljerna är tillverkade av kvalitetsläder för bästa komfort och hållbarhet. Seglarskon kännetecknas av kraftigt läder behandlat med olja som motstår alla typer av saltvatten. Fritidsskon består av en kombination av stilig design, samt den kvalitet som Sperry är känt för. Den hundra procentiga bomullsstilen är klassisk för varje säsong. Snygg, ledig och byggd så fötterna kan andas i skon. Dessa Sperry skor är tvättbara.

Köpa Sperry Top-Sider skor på nätet

Om du också vill ha de snygga, klassiska seglarskorna från Sperry Top-Sider, så kan du beställa dem från oss på Brandos. Vi har många modeller för både herrar och damer. Välkommen!

Visa mer...Visa mindre...

20 träffar