×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
28.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Sorel Skor

162 träffar
Sida 1 av 3

SOREL ? hantverk och funktionalitet som blivit mode.

Grundat år 1962 på de frusna slätterna i Kanada, tar SOREL idag sin funktionalitet och sitt arv av hantverk till modevärlden i ledande metropoler. SOREL inspireras idag av en ny generation orädda skapare och entreprenörer. Idag gör SOREL mycket mera än boots, men det finns en känga i allt SOREL gör. SOREL kombinerar filt, ull, premium läder och felfri konstruktion med mänskor som inte är rädda för att kavla upp sina ärmar.

SOREL kängor älskas av dem som har en aktiv fritid under vintern, med skidåkning, skoteråkning och vandringar i naturen. I Sveriges kalla vinterklimat passar förstås SOREL stövlar och kängor perfekt, eftersom de ju utvecklats för Kanadas liknande klimat.

Boots som klarar kalla temperaturer och tuffa vinterklimat.

SOREL boots är anpassade för kalla temperaturer och tuffa vinterklimat. SOREL gör helt enkelt ultimata vinterskor! SOREL kängor kombinerar skinn och gummimaterial som håller fötterna torra och varma oavsett väder och de är fodrade med härligt mjuk och tjock thermo plus filt av ull. Den klassiska modellen SOREL Caribou är kanske den mest kända modelllen från SOREL. Den har blivit högsta vintermode och bärs lika ofta i storstaden av de modemedvetna som i skidbacken av skidproffsen. För SOREL barnskor är SOREL Super Trooper och SOREL Snow Commander som blivit de mest populära modellerna. SOREL Winter Carnival är occkså en klassiker.

Köpa SOREL skor online

Dags för ett par nya SOREL boots? Här på Brandos hittar du SOREL kängor, stövlar och tofflor för både dam, barn och herr. Här på Brandos får du alltid fri retur med 30 dagars öppet köp, tveka inte - köp dina SOREL nu direkt!

Visa mer...Visa mindre...

162 träffar