×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
28.10.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Sneakers

340 träffar
Sida 1 av 6

Våra älskade sneakers

Sneakers, gymdadojor, springskor… Kärt barn har många namn, och att sneakers är här för att stanna, både som modeskor och som sportskor, det är ett som är säkert. Den egentligen ganska enkla designen med sula i vanligtvis gummi eller syntetmaterial och en överdel som går at variera i oändlighet gör sneakers till det ultimata sättet att göra din outfit lite roligare, coolare, finare, snyggare, färggladare, eller vad det nu är du vill uppnå med dem! Så välj och vraka bland sneakers från en mängd sköna märken hos oss på Brandos, för att utveckla din personliga stil!

Sneakers i historien

Sneakers som skomodell kan spåras tillbaka till 1800-talet, och användes främst inom idrotten ända fram till mitten av 1900-talet. Olika sneakers utvecklades för olika sporter, och till exempel Converse utvecklade sina All Stars för basket, medan adidas utvecklade många skor för löpare och för tennisspelare. Men i takt med att ungdomar och modemänniskor började bära sneakers började även märkena tillverka dem speciellt för den stora massan. Med modeller som AllStars, NikeJordan, adidas Stan Smith och NikeAir klev sneakers som skor in i våra vardagsliv, och idag ingår ett par snygga sneakers i varje garderob.

Ta hand om dina sneakers

Eftersom sneakers kommer i så många olika material, allt från läder och canvastyger till mesh- och syntetmaterial, så är det viktigt att du alltid kollar upp skötselråden för just dina sneakers innan du sätter igång att använda dem. Sköt dina sneakers efter skötselråden så håller de längre. Som ett allmänt råd kan vi dock säga att de flesta skor mår bra av att rengöras om de blivit utsatta för smuts. Använd en fuktad trasa och en mjuk skoborste för att avlägsna smutsen och ställ sedan skorna på tork i ett väl ventilerat rum, gärna med tidningspapper i, då går fukten ur skorna snabbare.

Coola sneakers från kända märken/3> Här på Brandos hittar du sneakers från alla de stora, välkända och klassiska märkena, som till exempel adidas, Reebok, Nike, Converse och Puma, men också från mindre uppstickare som satsar på egna designer och nya uttryck. Värda att nämna är där bland annat Sneaky Steve och amerikanska Skechers. Till barnen passar det perfekt med ett par välgjorda och hållbara sneakers från svenska Kavat. Ett som är säkert är i alla fall att det finns sneakers för alla stilar här på Brandos!

Visa mer...Visa mindre...

340 träffar