×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
22.10.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Sebago Skor

56 träffar
Sida 1 av 1

Sebago skor - seglarskor New England Style

Sebago Marine Classics är en kollektion med kläder för människor som lever på och vid havet stora delar av året. Inspirerade av rötter på Amerikas östkust och med samma engagemang som i skoproduktionen har skorna utvecklats och tagits fram för kräsna användare.

Sebago skor ? ett genuint hantverk

Sebagos skosortiment är inte bara Docksides, även om dessa har fått stå modell för alla seglarskor världen över och används som ett generellt begrepp för denna typ av sko. Numera finns även tekniska seglarskor i nya material, framtagna i samarbete med världsledande seglare. Sebagos alla skor är framtagna med samma känsla och engagemang idag som 1946, då de första Docksides levererades. Genuina amerikanska hantverkstraditioner vidareutvecklas ständigt för att på bästa sätt ta till vara på material och teknik. Grunden i Sebagos skoproduktion är indianernas teknik att sy sina mockasiner. På samma sätt som indianerna ställde krav på sina skor att de skulle tåla ett aktivt bruk och vara sköna, hållbara och ljudlösa ställer Sebagos kunder krav på sina skor. Krav som Sebago uppfyller utan att göra avkall på varken komfort, funktion eller utseende.

Köpa Sebago skor på nätet

För en snygg seglarstil hittar du dina Sebago skor hos oss på Brandos, vi har massor av modeller för både herrar och damer. Välkommen!

Visa mer...Visa mindre...

56 träffar