×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
30.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Scholl Skor

20 träffar
Sida 1 av 1

Scholls skor sätter bekvämligheten först!

Varumärket Scholl är för många människor världen över synonymt med komfort och fotvård. Visste du att Scholls skor säljs i mer än 70 länder världen över till tusentals nöjda kunder? Scholl grundades av Dr William Mathias Scholl som var specialist på fotmedicin redan 1904 och Dr Scholl ägnade sitt liv åt att förbättra folks hälsa och välbefinnande genom deras fötter. Det genuina engagemanget för fotvård som grundaren hade lever idag vidare i företaget och i de skor och tofflor som idag är så populära och efterlängtade.

Scholls hemligheter

Hemligheten bakom Scholls skor är dels att bekvämligheten alltid satts i första rummet, och dels att Scholl investerar mycket i utvecklig av nya tekniker inom skodesign, som t.ex. sulor som tar upp och dämpar stötarna som uppstår när man går.

Scholl ? allt mer trendmedvetet

Idag är Scholls skor populära inte bara som fritidsskor, utan är också efterfrågade på många arbetsplatser där människor går och står mycket. De bekväma skorna gör att belastningen på fötter, knän och ben minskar vilket minskar såväl tröttheten mot slutet av en lång dag som skaderisken. De senaste åren har även Scholls skor haft ett uppsving på marknaden och uppfattas alltmer som trendiga skor för och av en yngre grupp.

Köpa Scholl skor på nätet

Hos oss på Brandos hittar du ett stort utbud av Scholl modeller för herrar, damer och barn.

Visa mer...Visa mindre...

20 träffar