×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
20.10.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

77 träffar
Sida 1 av 2

Sandaler - sommarskor med många användningsområden

Sandaler är ju traditionellt sommarskor som används under årets varmare månader. Och visst är det härligt att lufta fötterna och kanske till och med kunna sätta lite nagellack på tånaglarna för att hetta upp looken med dina sandaler lite extra? Men sandaler innefattar också tofflor av alla de slag, samt högklackade sandaler som definitivt kan bäras året om till fina klänningar eller varför inte kostymbyxor. Tofflor är ju också utmärkta inneskor som även de fungerar året om. Med det sagt så förstår du säkert att det finns sandaler för en mängd tillfällen, och vi har samlat alla våra modeller här!

Sandaler har vi burit i alla tider

De äldsta sandalerna som vi har hittat tros vara ca 10 000 år gamla, och de upptäcktes i en grotta i Oregon i U.S.A. Sandaler i sig är ett grekiskt ord, vilket minst sagt påvisar att grekerna själva bar sandaler. Sedan grekernas tid har sandalernas utformning och modellrikedom utvecklats och utvidgats, och idag finns det otroliga mängder av utföranden att välja mellan. De gamla grekiska sandalerna består dock, och dyker titt som tätt upp i modetidningarna som den nya innesandalen.

Vårda dina sandaler

Sandaler finns i nästan lika många material som det finns modeller, allt från plast till läder och tyg. Därför är det viktigt att du kontrollerar skötselråden för dina sandaler när du får hem dem. På så sätt kan du ta hand om dem på ett bra sätt så de håller säsong efter säsong. Ett tips är dock att även om sandaler inte helt sällan är helt öppna, så mår de ofta bra av att impregneras innan användning. Inte så mycket för att skorna ska bli vattentäta, men för att materialet inte ska slitas ut. Impregneringen skyddar nämligen materialet från fukt och smuts, två av de mest utslitande faktorerna när det kommer till skor.

Sandaler på BrandosPå Brandos hittar du allt från de senaste moderiktiga sandalerna till bekväma vandringssandaler för utflykter under sommaren. Vi har även fotriktiga och klassiska tofflor från Birkenstock, samt flipflops och högklackade sandaler, allt för att du ska ha sandaler för alla tillfällen. Stora märken som Gant och Michael Kors samsas med svenska klassiker som Mohedatoffeln och Vagabond. Självklart kan både dam, herr och barn hitta sina nya favoritsandaler hos Brandos!

Visa mer...Visa mindre...

77 träffar