×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×

Rokin Skor

0 träffar

Rokin ett svenskt skomärke av internationell klass.

Rokin är ett modernt, svenskt skomärke med ambitioner. Målet är att skapa ett varumärke för den internationella marknaden, med högkvalitativa klassiska skor, som med sina unika detaljer ger ett intryck av stilmedveten smak.

Grundaren är Christoffer Brattin från Göteborg han är även den som designar alla skorna. Efter fem år som designer för Tommy Hilfiger Footwear behövde Christoffer Brattin nya utmaningar. Under namnet Rokin gör han de skor som han själv alltid velat ha, med tydliga influenser från 1970- och 80-talets subkulturer. För Christoffer blev de fem åren på Tommy Hilfiger den skola han behövde för att kunna starta eget. Rokin skor har mottagits med öppna armar av både återförsäljare och modepress, och finns idag i länder som Sverige, Portugal, Spanien, Grekland och Italien.

Klassiska skor och kängor med oväntade detaljer.

För Rokin är det detaljerna som gör hela skillnaden. Designen är en kombination av då och nu. Målet är att skapa skor som ger bäraren stil, inte bara för att följa en trend. Basen är klassiska herrmodeller som uppdaterats med moderna eller oväntade detaljer. Man kan tydligt spåra musikaliska influenser i skorna ? punk, ska, rock och indiepop, likväl som skateboard, surf och andra subkulturer från 1970- och 80-talet. Såhär säger Christoffer Brattin själv om vem han designar för: ?Jag har en tydlig bild av hur min kund ser ut. Det är en musikintresserad kille som också är klädintresserad. Men han är ingen trendnisse, han skulle aldrig ta på sig rosa skor bara för att det är mode. Han vet redan vem han är och vad han vill ha.? Duvan är Rokins symbol, den representerar målgruppen på flera sätt: den är social, innerstadsbo som ofta ses på torg och små bakgator i all världens storstäder, den är inte rädd av sig. Den är också en symbol för fred och kärlek, likväl som den är ett provokativt inslag i storstaden, just så som Rokin vill att märket ska uppfattas.

Utvalda material av hög kvalitet.

Tillverkningen av skor och kängor grundas på traditionellt skomakarhantverk. Rokin använder bara äkta läder och material av hög kvalitet som möter de högt ställda kraven på bekvämlighet, hållbarhet och finish i design.

Köpa Rokin skor och kängor på nätet.

Köp dina Rokin skor nu direkt online! Här hos Brandos hittar du flera modeller att välja mellan av Rokin skor och kängor. Snabb leverans och öppet köp i 30 dagar. Tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online.

Sida 1 av 1

0 träffar