×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
21.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Skor På Nätet

78 träffar
Sida 1 av 2

Camper skor - ett spanskt familjeföretag.

Camper är ett skoföretag med rötter i Spanien. Lorenzo Fluxa grundade företaget 1975, efter att ha ärvt en skofabrik, som funnits i familjen i generationer. Design, tradition och familjeband är fortfarande centrala värden, trots att företaget blivit internationellt och mycket framgångsrikt.

Skor gjorda utifrån ett utomordentligt hantverk.

Namnet Camper betyder ?bonde? på Katalan. Den spanska andan kännetecknar designen och kvaliteten är hög. Skorna är gjorda utifrån kunnande och teknik som ger dem hög komfort med bra passform. Camper själva kallar det ?extraordinary craft?: utomordentligt hantverk. Filosofin är att skorna ska vara praktiska, innovativa och högst personliga. Sulor och klackar är praktiskt utformade för att klara påfrestningar och för att skorna ska kännas sköna hela dagen.

Design som står för frihet och kreativitet.

Materialen i Camper skor är av hög kvalitet. Detaljerna och utförandet bevisar att skorna har det lilla extra. Designen har glimten i ögat. Frihet och kreativitet är den livsstil som Camper skor står för.

Köpa Camper skor online.

Här på Brandos hittar du Camper skor för både dam, herr och barn. Massa snygga modeller att välja mellan. Vi bjuder på fri retur. Så tveka inte köp dina skor på Brandos idag!

Visa mer...Visa mindre...

78 träffar