×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
25.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Palladium Skor

105 träffar
Sida 1 av 2

Palladium: Luftfartsindustri

Palladium grundades år 1920. Då gjorde Palladium däck till flygindustrin. Däcken gjordes av vulkaniserad gummi och canvas gummi. Palladiums teknik var så avancerad att de flesta europeiska flygbolag använde Palladiums däck.

Ny början

Efter andra världskriget, när flygbranschen hade kollapsat, minskade efterfrågan på Palladium däck. Palladium beslutade sig då för att öppna en fabrik i det franska Pont De Cheruy. Här började Palladium att designa skor som skulle ha lika bra kvalitet som deras däck. År 1947 föddes den legendariska modellen Pampa och funktionaliteten, komfortenen och hållbarheten på modellen var så bra, att den franska främlingslegionen började använda denna sko. Främlingslegionen testade skorna i det svåra ökenklimatet i Nordafrika och i de tunga omgivningarna i Atlasbergen.Idag är designen på Pampa modellen fortfarande densamma som för 60 år sedan.

Köp Palladium skor online!

Köp dina Palladium skor nu direkt på nätet! Här på Brandos hittar du flera modeller att välja mellan! Snabb leverans och öppet köp i 30 dagar. Tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online.

Visa mer...Visa mindre...

105 träffar