×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
29.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Mohedatoffeln Skor

43 träffar
Sida 1 av 1

Moheda Toffeln ? Skotillverkning i fem generationer

Moheda Toffeln har långa traditioner i skotillverkning. Redan år 1860 började Johan Magnus Sundell som skomakarlärling i Moheda Socken i Småland, Sverige och blev skomakare på 1860-talet. Hans söner fortsatte med samma yrke och startade Reinhold Johanssons Skofabrik. Även Reinholds son Inge började arbeta där och år 1973 ändrades namnet till I.Reinholdson Sko AB vilket är nuvarande firmanamnet. Moheda Tofflen är arbetsnamn och logonamn. Fabriken är förlagd i den lilla byn Moheda i landskapet Moheda i Sverige. Företaget tillverkar tofflor i trä och PU.Stort sortiment av träskor, skyddskor och gummistövlar Moheda Toffeln erbjuder ett stort sortiment träskor, träsandaletter, mjuktofflor, skyddstofflor, skyddskor och

gummistövlar. Skorna finns i flera olika trendiga färger och mönster. Moheda Toffeln är ledande inom träskotillverkning och ungefär 50 % av all tillverkning exporteras till andra länder i Europa samt till USA, Japan och Australien. Tillverkning av Moheda tofflor sker i olika moment och många av dessa moment är handarbete. Skorna tillverkas av bästa material som noggrant vals ut. Moheda Toffeln-skorna är tack vare sin unika design och höga kvalitet mycket populära och syns ofta i olika modetidningar och tidskrifter.

Köp Moheda Toffeln skor online Här på Brandos hittar du Moheda Toffeln-skor för både dam, herr och barn, det finns många snygga modeller att välja mellan. Vi bjuder på fri retur. Så tveka inte köp dina skor på Brandos redan idag!
Visa mer...Visa mindre...

43 träffar