×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
20.10.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Mexx Skor

6 träffar
Sida 1 av 1

Mexx ? ett amerikanskt märke som betyder kyss.

Företaget Mexx grundades 1980 och fick sitt namn 1986 genom att initialerna på företagets två dåvarande märken Moustache (för män)och Emanuelle (för kvinnor) sammanfogades med tecknen för två kyssar XX. Sedan dess har företaget växt kraftigt och ägs idag av den amerikanska modekoncernen Liz Claiborne Inc, som även har märkena Juicy Couture, DKNY Jeans, Narciso Rodriguez och Kate Spade m.fl.

Mexx står för modemedveten kvalitet som håller länge.

Mexx riktar sig till medvetna kvinnor som vill ha kvalitet till överkomligt pris. Designen är modemedveten samtidigt som den har en klassisk grund, vilket gör att Mexx skor, väskor och kläder håller länge och känns rätt genom flera säsonger.

Mexx skor - klassisk design med en feminin touch.

I Mexx skokollektion ingår bl.a stövlar, stövletter, ballerinas, pumps, loafers och sandaler. Materialen är äkta skinn eller mocka som gör skorna slitstarka och bekväma. Designen är feminin med en klassisk touch och klackarna är utformade med tanke på att man ska kunna vara snygg men ändå praktisk när man bär dem. Mexx skor har ofta särskilda detaljer som gör att de känns speciella.

Mexx väskor - klassisk och funktionell design för den moderna kvinnan.

Mexx väskor görs i olika modeller med fokus på handväskor, bags, axelremsväskor och kuvertväskor. Designen är klassisk och funktionell för den moderna kvinnan. I Mexx väskkollektion ingår både väskor gjorda av äkta slitstarka material såsom skinn och mocka, dessa väskmodeller är lite dyrare än de som är gjorda av imiterade material. Fördelen med syntetiskt skinn är att materialet står emot smuts och väta och är lätt att tvätta av, det gör också att de Mexx väskorna blir billigare.

Köpa Mexx skor och väskor på nätet.

Köp dina Mexx nu direkt online! Här på Brandos hittar du flera fina väskor och skor att välja mellan. Fri retur med öppet köp i 30 dagar. Så tveka inte, beställ dina favoriter hos oss.

Visa mer...Visa mindre...

6 träffar