×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
28.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Högklackat

1 908 träffar
Sida 1 av 32

Högklackat i alla färger, modeller och stilar

Högklackade skor kommer i så många utföranden och höjder att det verkligen finns ett par för alla, oavsett om du vill ha taxklackar eller stiletter. Det finns tusentals modeller att välja på, och för att förenkla för dig har vi valt ut högklackat i olika prisklasser, färger, modeller och märken så att du kan välja ut dina favoriter. När det kommer till högklackat så finns det få skomodeller som ger så mycket självförtroende och attityd, och tack vare att de går att variera i oändlighet så kan du verkligen hitta din egen stil.

Högklackat i historien

Från att ha varit skor för både kvinnor och män som dansade balett under 1600-talets glansdagar till att vara Carrie Bradshaws favoriter i Sex and the City - högklackade skor är något som aldrig kommer gå ur tiden, och det finns det goda anledningar till. Med olika modetrender har klackarnas utseende ändrats, från att ofta ha varit en ganska låg klack på högst 5 cm under långa klänningar i början av 1900-talet, till 1980-talet då till exempel stilettklacken sin stora entré.

Ta hand om högklackade skor

När det kommer till högklackat har skorna som du hör en hög klack. Denna klack får ofta ta lite mer belastning än klacken på vanliga låga skor, eftersom kraften från avstampet blir mer centrerad på en liten yta, det innebär att klacken har en tendens att bli snabbare utsliten. Kontrollera därför klacken ofta, och gå till en skomakare för att få skorna omklackade när klacken håller på att bli utsliten, så kommer du för en billig peng kunna fortsätta använda dina snygga klackar i åratal framöver.

Högklackat på BrandosHär på Brandos hittar du högklackat i hundratals modeller. Det härliga med dagens mode är att du verkligen kan välja klackar efter din egen stil. Är du mest bekväm i en taxklack på jobbet, då är du helt rätt. Eller gillar du kilklackar till en fin klänning på ljumma sommarfester? Härligt, då är du också helt inne. Gillar du den slimmade skandinaviska stilen med ett par spetsiga svarta skor med hög klack, ja perfekt, även du är moderiktig. Oavsett stil så är högklackat alltid ett säkert kort, eftersom det förhöjer varje look. Här hittar du högklackat från märken som Tiger of Sweden, Billi Bi, Hope, Tommy Hilfiger, Mohedatoffeln, Gant och Bianco.

Visa mer...Visa mindre...

1908 träffar