×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
28.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Herrskor

2 715 träffar
Sida 1 av 46

Billiga herrskor online - både för arbete och fritid

Herrskor har historiskt sett ofta tillverkats för en speciell funktion, gärna arbetsrelaterat. Under det sena 1900-talet och under 2000-talet har dock marknaden för moderiktiga skor för män exploderat, och idag finns det ett stort utbud av herrskor i olika modeller för livets alla tillfällen. Det är inte längre bara kvinnor förunnat att kunna välja och vraka i garderoben för att hitta matchande skor till en speciell outfit, utan i vår outlet kan även du som man hitta snygga herrskor på rea som passar perfekt med din unika stil.

Herrskor genom tiderna

Vid tillverkningen av herrskor genom historien har fokus oftast inte lagts på skönhet, trender eller stil, utan ofta har de olika stilarna kommit till ur en funktion. Ett exempel är utvecklingen av de arbetarskor som senare blev Dr. Martens kängor med stålhätta och tåligt läder, eller chelsea boots och jodhpurs som ursprungligen fungerade som ridskor, men som idag används både till vardags och till fest. Spännande är också att de flesta herrskor idag även anses kunna bäras av damer, medan damskor ofta inte bärs av herrar i vår tid. Så har det dock inte alltid varit, då män under 1600-talet - 1800-talet ofta bar skor med hög klack. Det återstår att se vad framtiden har att bjuda på när det gäller herrskornas utveckling!

Herrskor och skötsel

Som med alla skor är det viktigt att du sköter dina herrskor för att de ska hålla sig snygga och fina så länge som möjligt. En god skötselrutin är även viktig för skornas funktion, då till exempel läder på skor kan torka ut om du inte smörjer in det med läderfett eller andra skötselprodukter då och då. Smuts nöter på skorna, så se till att rengöra dina herrskor med jämna mellanrum, så kommer du att kunna njuta av dina favoriter i många långa år.

Sneakers och loafers - välj bland mängder av härliga herrskor i vår outlet!

Som vi nämnde tidigare så har modet och trenderna för herrskor verkligen utvecklats enormt de senaste 40-50 åren. Från början av 1900-talet, då i princip bara män i de övre klasserna hade något annat än arbetsskor, så kan män av vårt moderna samhälle njuta av allt från snygga slimmade skor till kostym till avspända loafers och självklart sneakers i alla dess former. Speciellt sneakers är en viktig del av herrskornas modevärld. Märken som Nike och adidas har drivit sneakerstrenderna framåt med modeller som NikeAir och adidas Superstar.

Visa mer...Visa mindre...

2715 träffar