×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
22.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Heelys Skor

1 träffar
Sida 1 av 1

Heelys skor med hjul på hälen.

Heelys skor har ett eller två hjul i hälen. Med skorna kan man gå och springa som vanligt men man kan också rulla fram genom att flytta bak kroppsvikten till hälarna. Hjulet går att ta loss och skorna kan användas som vanliga gympadojjor med hjälp av en plugg som sätts i hålet.

Heelys skor är populära bland alla (särskilt ungdomar och barn) som vill kunna rulla fram på gator och torg. Heelys skor finns med ett eller två hjul. Rapid heter skon som passar nybörjare bäst, den har dubbla hjul istället för ett i vardera häl, vilket gör det enklare att lära sig åka. Efter man har använt den ett tag så brukar många ?byta upp sig? till skor med ett hjul.

Märket Heelys grundades i USA 1999 av Roger Adams som fick idén att sätta ett hjul i hälen på ett par gamla sportskor. De första modellerna av Heelys skor testades av ungdomar i trakten, barnens input hjälpte Heelys att lanseras år 2000. Skon spred sig snabbt och blev en favorit bland barn runt om i världen.

Köpa Heelys skor på nätet.

På Brandos hittar du flera modeller av Heelys skor med hjul. Brandos bjuder på gratis retur med öppet köp i 30 dagar. Tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online.

Visa mer...Visa mindre...

1 träffar