×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
22.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Graninge Skor

24 träffar
Sida 1 av 1

Graninge kängor för friluftslivet

Graninge är ett nordiskt outdoor-varumärke för den moderna, aktiva människan som värdesätter hög kvalitet och bra funktion. Rör du dig ofta i skog och mark kommer du garanterat att uppskatta Graninges välgjorda kängor. Graninges skor och kängor är kända för sin goda passform, hög slitstyrka samt inbyggda funktioner som skyddar mot kyla och väta. Graninges gedigna kängor är således perfekta för diverse friluftsaktiviteter såsom vandring, jakt och ridning. Med Graninge skor kan du utforska skogen, forsande vatten, vildmark och fjäll, samtidigt som du håller dig varm och torr om fötterna.

Graninge skor för vardagslivet

I år har sortimentet utökats med klassiska modeller för vardagsbruk. Nu kan du alltså ha din Graninge skor även i stan! De passar bra för vintern och för dig som är aktiv och rör på dig mycket. Gemensamt för Graninges samtliga produkter är att de behåller sin spänst, passform och funktion även efter många års användning. Graninges kängor är således mycket slitstarka och hållbara. Graninge uppnår dessa egenskaper genom att alltid använda de bästa materialen, en väl genomtänkt design samt en omsorgsfull och hantverksmässig tillverkning.

Köpa Graninge skor på nätet.

Här på Brandos hittar du Graninge kängor och trekkingskor i både dam och herrstorlekar. Fri retur med 30 dagars öppet köp, tveka inte - köp dina skor nu direkt online!

Visa mer...Visa mindre...

24 träffar