×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
30.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Geox Skor

130 träffar
Sida 1 av 3

GEOX - italienska kvalitetsskor i unikt material.

GEOX grundades av Mr. Mario Moretti i Italien på 90-talet och finns idag i 68 länder över hela världen. Varumärket, namnet GEOX kommer från det grekiska ordet ?geo? (jordklot), på vilken vi alla vandrar, och ?x?, ett bokstavselement som symboliserar teknologi. Ursprunget för varumärket, namnet GEOX understryker grundtanken i det företag som föddes från en revolutionerande idé och som förbinder sig att leverera komfort, välbefinnande och hälsa.

GEOX breathes® patenterat unikt system som håller foten torr i alla väder.

När skor med gummisula introducerades för flera decennier sedan, representerade det då en milstolpe inom skoindustrin, något som förändrade situationen för miljoner människor ? vattentäta skor som höll fötterna torra och varma speciellt vintertid. Nackdelen med teknologin gjorde sig snabbt påmind, foten kunde inte andas. Vilket inte är ett litet problem med tanke på att fotens sula har den tredje största samlingen av svettkörtlar på kroppen. GEOX löste detta problem det med GEOX breathes® ett patenterat system med mikro-hål i sulan, som gör att svett från foten transporteras ut från skon. Det skyddande membranet i sulan gör att vatten utifrån inte kommer in och därmed hålls foten torr.Det unika membranet är gjort i ett material fullt av mikroporer, vilka absorberar svett genom innersulan och leder ut det i form av vattenånga. Processen blir fullständig eftersom membranets mikroporer är större än molekylerna i vattenångan men samtidigt mindre än vattendroppar ? på så sätt hålls vatten borta och foten förblir torr.

GEOX - skorna som du aldrig känner dig svettig i.

Det är naturligt att fötterna svettas men det är ohälsosamt att svetten stannar kvar inne i skorna. Termografiskt test visar med all tydlighet att elimineringen av fukt från insidan av skon, GEOX system tillåter ett idealiskt mikroklimat inuti skon med ett resultat av torra fötter. Betydligt bättre komfort och temperatur än i skor med vanlig sulkonstruktion.

Köpa GEOX skor online.

Köp dina GEOX skor nu direkt på nätet! Här hos Brandos.se hittar du flera modeller att välja mellan. Snabb leverans och öppet köp i 30 dagar. Tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online.

Visa mer...Visa mindre...

130 träffar