×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
29.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Friis & Company Skor

51 träffar
Sida 1 av 1

Friis Company ? prisvärd lyx för fashionistan.

Friis Company är ett danskt märke som gjort succé här i Sverige. Med sina moderiktiga skor, väskor och accessoarer har Friis Company blivit ett av fashionistans favoritmärken.

Paret bakom företaget heter Lone Friis och Claus Daalgard, de har sin studio i hjärtat av Köpenhamn, där de designar skor, väskor och accessoarer. Målsättningen är att ge en hög modegrad till överkomliga priser. ?A bit of luxury for every day? är deras motto.

Friis Company skor ? bra kvalitet och bekväma läster.

Friis skor är av bra kvalitet och har bekväma läster, även med höga klackar. Designen och färgerna på skorna är framarbetade att passa den kräsna fashionistan. Friis skor är prisvärda för att alla fashionistas ska ha råd att uppdatera garderoben med säsongens senaste modeller. I Friis skokollektion finns stövlar, stövletter, pumps och sandaletter till bra priser.

Friis Company väskor ? trendriktig design med hög modegrad.

De flesta av Friis Company väskor håller hög trend och modegrad. Friis väskorna designas ofta med inspiration direkt från de stora varumärkenas catwalks och väskkollektioner. Meningen är att alla fashionistas ska kunna toppa kläderna i garderoben med en Friis väska och känna sig helt up to date med senaste modet. Friis Company har också en linje med mer klassiska väskor som är designade för att hålla under lång tid och passa oavsett vilken stil man väljer för dagen.

Köpa Friis Company väskor och skor på nätet.

Här på Brandos hittar du flera snygga modeller av Friis Company skor och väskor att välja mellan. Fri retur, öppet köp i 30 dagar. Tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online.

Visa mer...Visa mindre...

51 träffar