133 träffar

Lågskor - ett bekvämt sätt att ta sig genom livet

Lågskor är de ultimata skorna för ditt vardagliga liv, oavsett om du är man, kvinna eller barn. Därför hittar du ett mycket stort utbud av lågskor här hos oss på Brandos, så att du ska kunna hitta skor för alla säsonger, outfits och behov. För i kategorin lågskor ingår ju allt från kängor och promenadskor till fina sandaler och loafers. Listan kan göras lång, men en sak har lågskor gemensamt, de är användbara!

Lågskor boomade under 1900-talet

Lågskornas utveckling från att i princip vara antingen finskor eller arbetsskor till att vara explosion av färger, modeller och funktioner tog egentligen inte fart förrän under 1900-talet. Det var då människor började få råd att köpa fler skor än ett par, och det var då människor behövde mer än ett par skor. På så sätt uppstod modeller som sandaler, (som ju egentligen funnits sedan romartiden, men inte fått något uppsving förrän under 1900-talet igen), loafers, och inte att förglömma, våra älskade sneakers.

Skovård för dina lågskor

Fördelen med lågskor är att klacken i regel inte slits ut lika snabbt som på ett par klackskor. Med det sagt kan det dock vara smart att kontrollera klacken på skorna ibland, speciellt om du vet med dig att du sätter i hälen hårt när du går. På så sätt kan du få skorna omklackade hos en skomakare innan hälen blir riktigt sliten. Som alltid när det gäller skor rekommenderar vi att du läser skötselråden för dina nya skor innan du använder dem. Då får du alltid reda på om du behöver impregnera skorna innan användning, och vad gör typ av rengöring samt skovård du ska använda för att hålla dem fina och snygga länge.

En värld av lågskor

Här på Brandos har vi samlat alla våra lågskor i denna kategori. För att göra det enklare för dig att hitta just det du söker efter, kan du skriva in sökord i sökfältet. Du kan till exempel välja skor efter färg, storlek och skotyp. Här kan du även välja mellan de olika märken vi har på Brandos, och när det gäller märken vågar vi nästan lova att utbudet inte kommer göra någon besviken. Allt från Nike, adidas och Reebok till Lloyd, Oscar Jacobson och Tiger of Sweden hittar du i vårt sortiment.
Sida 1 av 3

133 träffar