×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
30.10.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Etnies Skor

0 träffar
Sida 1 av 1

Etnies - ett skomärke med rötterna djupt i skateboardvärlden.

Etnies gör skor och kläder för skateboardälskare. Etnies har sedan starten 1986 slagit ned fler milstolpar i skateboardhistorien än något annat skomärke. Bland annat var Etnies först med att låta en professionell åkare designa en signaturmodell som ?sin? sko och Etnies har varit först med mängder av tekniska features för skateboardåkning på sina skor. Etnies startades i Frankrike1986, märket hette då Ethnics, med tydlig referens till skateboard subkulturen. 1989 döptes det om till Etnies och Pierre-André Sénizergues tog över märket. Han blev den första professionella skateboardåkaren som ägde och designade ett eget sko- och klädmärke. Han tog Etnies till USA och idag har företaget sitt säte i Lake Forest i Kalifornien, USA. Lika måna som Etnies är om att fortsätta utveckla bättre skateboardskor, lika intresserade är Etnies av att ha rätt åkare på teamet. Etnies internationella representanter är därför Sean Malto,Devine Calloway Mikey Taylor, Tyler Bledsoe, Ryan Sheckler, Jose Rojo och Kyle Leeper. I Sverige representeras Etnies av Albert Nyberg, Nisse Ingemarsson, Erik Nylander och Karim Rhihla.

Etnies bygger på kreativa samarbeten och ett gott hjärta.

Etnies är känt för sina kreativa samarbeten med ?svältande konstnärer?, professionella åkare och toppdesigners. Etnies arrangerar ett stort antal events och aktiviteter som involverar alla som älskar skateboard. De har anlagt en ?state of the art? skatepark i Lake Forest i Kalifornien, dit alla skejtarälskare är välkomna. Etnies sponsrar flera professionella inom actionsporterna skateboard, snowboard, surfing, BMX och motorcross. Etnies har dessutom de senaste åren skänkt flera tusen par skor till behövande, bla till hemlösa i USA och till de som utsattes för orkanen Katarina i New Orleans.

Etnies sneakers för dem som har koll på street och gatumodet.

Etnies design älskas av dem som driver gatumodet framåt och antingen själva utövar eller lever nära actionsporterna. Etnies sneakers är designade för att passa skejtarnas krav på balans och smidighet samtidigt som man ska hålla stilen.

Köpa Etnies sneakers på nätet.

På Brandos hittar du Etnies sneakers för både herr. dam och barn. Fri retur, öppet köp i 30 dagar. Tveka inte - köp dina favoriter nu direkt.

Visa mer...Visa mindre...

0 träffar