×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
20.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Emu Australia Skor

2 träffar
Sida 1 av 1

Emu Australia - ett märke med rötterna i den australienska livsstilen.

Emu Australia är ett märke med rötterna i surfing och den australienska livsstilen, det är på surfarna som man först såg bootsen. Emu Australia har blivit många kändisars favorit och synts på otaliga bilder i kändispress, därigenom har trenden märket spritt sig till fashionistas runt om i världen. Enligt Andrew Raggatt, företagets grundare, så ska Emu uttalas som ?eem-you?. En Emu är en stor fågel som finns i Australien, likt strutsen kan den inte flyga men är duktig på att springa fort. Företaget grundades i Australien 1994 och är baserat i Geelong i Australien samt i San Clemente i Kalifornien. Emu designar och tillverkar boots, tofflor och sandaler för kvinnor, barn och män, sedan ett par år tillbaks designar man även kläder och accessoarer. Fokus ligger på ?life style footwear? av högkvalitativt fårskinn, en av Australiens viktigaste tillgångar. Målet är kombinera det traditionella Australienska hantverket med senaste teknologin och att ?göra de mest bekväma skorna i världen?.

Fårskinn håller fötterna varma på vintern och svala på sommaren.

Bootsen görs helt i naturliga material och av bästa sortens fårskinn. De är tåliga mot vatten och håller fötterna varma även i sträng kyla. En intressant egenskap med fårull är att det samtidigt har egenskaper som håller foten sval på sommaren, därav att det är så populärt bland surfare i varma länder. För bästa hållbarhet bör man impregnera bootsen med jämna mellanrum, det gör att smuts inte fastnar lika lätt och gör bootsen än mer tåliga mot väta.

Köpa Emu Australia boots online.

Köp dina Emu Australia boots nu direkt på nätet! Här hos Brandos.se hittar du flera modeller av Emu bootsen att välja mellan i olika färger för både kvinnor och barn. Snabb leverans och öppet köp i 30 dagar. Tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online.

Visa mer...Visa mindre...

2 träffar