×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
30.10.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

El Naturalista Skor

76 träffar
Sida 1 av 2

El Naturalista skor ? det naturliga steget.

El Naturalista är ett spanskt märke från La Rioja regionen, som är känd för sin långa skomakartradition. El Naturalista designar bekväma skor för dem som älskar att gå mycket och gärna vill ha skor med en personlig attityd. Designen är gjord för att balansera och stödja foten och de har innersulor som låter fötterna andas.

Respekt för naturen är en hörnsten i tillverkningsprocessen.

En viktig del i El Naturlistas filosofi är deras miljömedvetenhet. I de stötdämpande sulorna återfinns naturgummi som återanvänts och skons läder är färgat med helt naturliga växfärger.

El Naturalista - skor med naturens former.

Det är också från naturen som El Naturalista hittar sin inspiration. El naturalista skornas design är inspirerad av naturens, färger, former, mönster och stukturer. Sulornas mönster kan vara hämtade från trädens bark eller från sanddynerna i öknen. De naturliga växtfärgerna gör El Naturalista skorna jordfärgade, ockraröda eller petroleumblå. Formerna är mjuka och flytande. El Naturalista skorna har därför en helt egen stil med fokus på naturlig skönhet.

Köpa El Naturalista skor på nätet.

Här på BRANDOS.se hittar du flera modeller av de naturliga bekväma El Naturalista skorna. Kostnadsfri retur med 30 dagars öppet köp. Tveka inte, beställ dina El Naturalista skor här direkt online.

Visa mer...Visa mindre...

76 träffar