×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
01.10.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Ed Hardy Skor

4 träffar
Sida 1 av 1

Ed Hardy skor och kläder med hjärtat i tatueringskonsten.

Don Ed Hardy är känd som "the godfather of modern tattoo". Don Ed Hardy är konstnär med bakgrund som tatuerare. Ed Hardy bor i Kalifornien, han utbildade sig vid San Francisco Art Institute och sedan dess har gjort tatueringstekniken till sitt signum. Ed Hardy hämtar inspiration till sina mönster från Japan, Cholo, tatueringar, surf och hotrod och han är känd för sin tekniska briljans och trollbindande mönster. Det breda spektrat av input från alla delar av världen och hela designhistorien gör Ed Hardys konst unik.

Ed Hardy skor och kläder har sitt ursprung i samarbetet mellan designveteranen Christian Audigier och Ed Hardy, vilket har blivit en otrolig framgång. Christian Audigier anses vara ett geni inom klädmodet, han har bla jobbat med märken som Von Dutch, Diesel, Fiorucci, och Levi?s. Christian Audigier har också en bakgrund inom rockmusiken vilket syns i designen av Ed Hardy skor och kläder.

Ed Hardy skor och kläder ses ofta på kändisar i musikvärlden.

Ed Hardy skor och kläder har med sina unika mönster och rockiga stil blivit otroligt populära runt om i världen. Det började med att kändisar som Madonna, Britney Spears och Kanye West förälskade sig i Ed Hardy kläder och bilder på dem i kändispressen gjorde att Ed Hardy trenden snabbt spred sig över hela världen.

Köpa Ed Hardy skor på nätet.

På Brandos hittar du flera snygga modeller av Ed Hardy skor, som både high cut och low cut sneakers för tjejer och killar. Brandos bjuder på gratis retur med öppet köp i 30 dagar, så tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online.

Visa mer...Visa mindre...

4 träffar