×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
20.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Damskor

9 294 träffar
Sida 1 av 155

Billiga damskor i alla dess färger och former

Damskor är nog den typ av skor som kommer i flest variationer, färger och former. Med dagens mode finns det otroligt stor chans att utveckla din egen stil och att verkligen satsa på både skor och kläder som passar dig allra bäst. I vår outlet har du möjlighet att beställa sköna damskor på rea för livets alla tillfällen. Ett par härliga och fotriktiga Birkenstock-tofflor passar utmärkt för lata dagar på semestern, medan ett par snygga pumps i utmärkande färg är det perfekta komplementet till den lilla svarta klänningen på årets alla festligheter. Det finns helt enkelt ett par damskor för varje behov!

Damskor genom tiderna

Damskor har genom tiderna sett mycket varierande ut, allt beroende på rådande stil och mode. Ta pumpsen som ett exempel - idag är de ett perfekt val om du letar efter klassiska damskor med klack som du kan bära vid lite festligare tillfällen. Från 1600-talet fram till 1800-talet användes klackskor dock även av män, men då främst av herrarna i de högre samhällsklasserna. Pumpsen, eller klackskorna, användes i sociala sammanhang och har i princip aldrig varit arbetarskor, och det var först under 1900-talet som pumpsen utvecklades till de utpräglade damskor de är idag.

Skötsel av dina damskor

Dina damskor ser både snyggare ut och håller längre om du sköter om dem. Se därför till att alltid ta reda på skötselråden för de nya par skor du beställer i vår outlet, så kommer du att kunna njuta av dem ännu längre. Det vi generellt kan säga är att de flesta skor mår bra av att bli impregnerade, oavsett om de är tänkta att vara vattentäta eller inte. Detta för att skor som är impregnerade stöter ifrån sig vatten och smuts bättre, och på så sätt håller sig materialet snyggare längre, oavsett om det gäller ett par fina remsandaler eller ett par rejäla vandringskängor.

Från Jimmy Choo till Moheda - olika damskotrender

När det kommer till skotillverkare kan nog var och en av oss räkna upp flera kända märken som erbjuder snygga damskor, oavsett om det gäller gummistövlar eller festskor. De riktigt stora, som Christian Louboutin och Jimmy Choo, är bekanta från både tv-serier och de stora modemagasinen. Damskor som alltid har hög trendfaktor men som även passar utmärkt att använda i vardagslivet är så klart sneakers från Converse, adidas eller varför inte Nike? På den svenska trendhimlen för damskor har härliga märken som Moheda och Tretorn återigen gjort intåg med till exempel träskor och gummistövlar i nya och trendiga designer.

Visa mer...Visa mindre...

9294 träffar