×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
28.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Skor På Nätet

331 träffar
Sida 1 av 6

Tommy Hilfiger - ett av de stora modehusen i USA.

Tommy Hilfiger är mannen bakom märket med samma namn. Han startade märket Tommy Hilfiger 1982. Bland hans kollektioner finns idag herrkläder, damkläder, jeans, skor, parfym, väskor, acessoarer, heminredning och klockor. 1995 fick Tommy Hilfiger priset som Årets Herrmodedesigner av Council of Fashion Designers of America. Märket tillhör idag ett av de stora modehusen i USA, verksamheten är baserad i New York.

Tommy Hilfiger skor representerar en avslappnat välklädd stil.

Tommy Hilfiger skor och kläder designas under rubriken ?Classic, American, Cool?: en amerikansk stil som är klassisk men som alltid ligger i linje med rådande trender. Tommy Hilfiger representerar en avslappnat välklädd stil med rötter i den amerikanska östkusten. Filosofin är att addera tidsenliga moderna element till den klassiska amerikanska collegestilen. Resultatet är skor och kläder som alltid känns rätt. Tommy Hilfiger skor görs av förstklassiga material. Sömmar och detaljer bevisar att det är ett premiummärke.

Köpa Tommy Hilfiger skor på nätet.

Här på Brandos finns ett stort sortiment av Tommy Hilfiger skor för både dam och herr. Vi har fri retur samt öppet köp i 30 dagar, så tveka inte - köp dina favoriter här hos oss!

Visa mer...Visa mindre...

331 träffar