×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
30.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Cellini Skor

1 träffar
Sida 1 av 1

Cellini skor för bröllop och bal.

Märket Cellini gör brudskor och balskor i olika modeller till ovanligt bra pris. Cellini skorna passar perfekt för bröllop, för bal och för de tillfällen när du vill vara extra fin. Alla Cellini brudskor är gjorda i satin, som gör att skorna glänser vackert. Brudskorna finns i offwhite och champagnefärgade nyanser. Balskorna och festskorna görs i svart satin och i en härlig djupröd nyans.

Cellini brudskor och balskor i flera klassiskt eleganta modeller.

Cellini brudskor och balskor finns i flera klassiskt eleganta modeller. Den tidlösa, ständigt aktuella designen gör att Cellini skorna blir dina festfavoriter under många år framöver.

Snygga bröllopsskor som sitter bra på foten.

Bröllopsskorna har klackar med lagom höjd för att du ska kunna gå och stå bekvämt under ditt livs viktigaste dag och att du kan fortsätta dansa hela kvällen igenom! Flera av Cellini skor har remmar eller spännband som både fungerar som designelement samtidigt som de gör att skorna sitter extra bra på foten. Detsamma gäller naturligtvis för balskorna.

Köpa Cellini skor på nätet.

På Brandos hittar du flera snygga modeller av Cellini skor för bröllop, bal och fest. Fri retur, öppet köp i 30 dagar. Tveka inte - köp dina favoriter nu direkt online.

Visa mer...Visa mindre...

1 träffar