×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
26.10.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

871 träffar
Få kvar
Sida 1 av 15

Stövlar på Brandos

Stövlar i dagens mode kommer i en mängd olika utföranden. Med klack, utan klack, i läder, i syntet, höga, låga, svarta, bruna, grova och nätta. Vi skulle kunna fortsätta i all evighet, men kontentan är densamma. Det finns stövlar för var och en av oss, det gäller bara att hitta den modell som passar dig bäst! Så oavsett om du letar efter gummistövlar eller ett par skinnstövlar med hög klack så känner vi oss säkra på att vi har modeller att erbjuda dig!

Stövlar i historien

Stövlar utformades ursprungligen av nyttoskäl för att ge skydd och stadga mot inte bara foten, utan även smalbenet och ibland till och med låret. Stövelns form skyddade kroppen mot både fukt, slitage och rena stötar. Från början användes stövlar huvudsakligen av militärer och män, och först på 1800-talet blev stövlar ett mode för kvinnor, och då i en mycket hög modell som var snörad framtill. I takt med att kvinnors kjolar blev kortare under 1900-talets gång blev det också ett större modevärde i stövlarna, eftersom de nu kunde visas upp i all sin prakt. Under det glada 70-talet gjorde platåstövlarna entré, och de bars av både män och kvinnor. Idag har vi ett stort urval av stövlar, med och utan klackar, för både män och kvinnor, och tur är väl det!

Sköt om dina stövlar

Stövlar kommer i en mängd olika typer av material, och till och med läderstövlar kan variera i sitt material med allt från nubuck till blankborstat. Ta därför som vana att alltid läsa skötselråden för just dina stövlar innan du börja använda dem, så att du vet hur du ska ta hand om dem på bästa sätt. De flesta skor mår dock bra av att bli impregnerade före första användningen eftersom det skyddar dem från väta och smuts. Se till att ha en impregneringsspray som är avsedd för just det material dina stövlar är gjorda av, så blir effekten störst.

Mode och stövlarPå Brandos hittar du stövlar från många kända märken. Bland annat har vi stövlar från Ecco, Tommy Hilfiger och Wildflower. Du hittar stövlar för olika användningsområden, såväl naturanpassade som stadsanpassade. Damer, herrar och barn kan välja och vraka bland modellerna på vår sida, och det är lätt att inspireras av det stora utbudet!

Visa mer...Visa mindre...

871 träffar