×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
28.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Barnskor

3 439 träffar
Sida 1 av 58

Billiga barnskor - för lek och spring

Barnskor behöver vara tåliga och samtidigt fina, för att stå pall för både lek, spring och kritiska barnögon som vet exakt vad de vill ha på fötterna. Tur då att marknaden för barnskor fullkomligen exploderat och att du i vår outlet kan hitta barnskor på rea som både är snygga, fina, roliga och framför allt tåliga. På så sätt kan barn vara barn, oavsett om de är det i ett par minimala replikor av pappas Converse eller i ett par sneakers med självlysande sulor.

Barnskor i historien

Barnskor var länge inte speciellt annorlunda utformade än vuxnas skor, eftersom barn inte ansågs som något annat än ”små vuxna”. Därför var skorna ofta bara en mindre version av de modeller som föräldrar och andra vuxna bar. Inte förrän under 1900-talet, och speciellt dess senare hälft, utvecklades barnskobranschen till det den är idag, med sneakers, sandaler, gummistövlar och finskor som är speciellt utformade för barn och deras rörelsemönster med mycket lek, spring och stoj.

Skötsel av barnskor

Barnskor utsätts ofta för mer slitage än vuxnas skor, och för att de ska hålla länge är det därför viktigt att ta hand om dem. När barnens skor blivit smutsiga rekommenderar vi att du rengör dem med fuktad trasa och/eller en skoborste, beroende på skornas material. Titta gärna på skötselråden för barnskorna innan du rengör dem för att ta reda på hur du ska ta hand dem på bästa sätt och därmed få dem att hålla så länge som möjligt. Barnskor som blivit blöta av till exempel hopp i vattenpölar kan torkas genom att ställas i ett väl ventilerat rum, med tidningspapper både i och under skorna. Tidningspappret hjälper till att dra ur fukten ur skorna.

Fina och coola barnskor på rea hos Brandos

En klassiker bland barnskomärken är svenska Kavat som gör otroligt fina barnskor med hög kvalitet och stort fokus på hållbarhet, både när det kommer till skorna och miljön. En annan rolig trend som dykt upp de senaste åren är att de stora sneakermärkerna, som Converse, Nike och adidas, gör miniversioner av sina kända sneakermodeller, så att coola kids kan vara precis lika coola som sina föräldrar. Oavsett vilka typer av barnskor du letar efter så är vi säkra på att du hittar fina alternativ i vår outlet här på Brandos!

Visa mer...Visa mindre...

3439 träffar