×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
24.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Ballerina

382 träffar
Sida 1 av 7

Ballerina - älskad sko för alla tillfällen

Namnet ballerinaskor förklarar var inspirationen till skomodellen är hämtad från. Kvinnliga balettskor är otroligt nätta i sin form, och det vill efterspanas i våra bekväma ballerinaskor. En smidig sko att bära både till vardags och till fest. Det härliga med ballerinaskor är också att de kommer i så otroligt många utföranden, och att du därmed verkligen kan ha ballerinor att matcha till hela garderoben, speciellt när det finns allt från svarta enkla ballerinor till glittriga paljettkreationer i rosa och guld!

Ballerina -med en historia från medeltiden

Redan under medeltiden bars ballerinaskor, då av både män och kvinnor. I århundraden var skorna mycket populära, tills de högklackade skorna gjorde sin entré under 1600-, och 1700-talet. När Audrey Hepburn sedan bar ett par ballerinaskor med ett par jeans i filmen Funny Face år 1957 blev ballerina återigen mycket populär som skomodell. Sedan 1950-talet har olika ballerinamodeller kommit och gått, men grundformen, med den nätta skon anpassad för att se ut som just skor till en ballerina, har bestått.

Sköt om dina ballerinaskor

När det kommer till ballerinaskor så finns det en mängd olika modeller och material att välja mellan. Det är därför viktigt att du alltid kontrollerar skötselråden för dina nya fina ballerinaskor innan du använder dem, så kan du ta hand om dem på bästa sätt, oavsett om det innebär att materialet behöver impregneras för att stå emot fukt och smuts, eller om det innebär att du kan torka bort smuts med en fuktad trasa eftersom materialet klarar det. Vi rekommenderar dock alltid att du självtorkar skor som utsatts för fukt i väl ventilerade rum, eftersom materialet kan påverkas negativt av att utsättas för värme.

Ballerinaskor på BrandosPå Brandos hittar du ballerinaskor i mängder. Vi har ett stort utbud som gör det enkelt att hitta en modell som passar just dig. Och visst är det härligt att det kommer nya ballerinamodeller varje år, så att du kan njuta av nya fina skor för en hyfsat billig peng varenda sommar. Kända märken som fotvänliga Ecco och Hush Puppies, stora modemärken som Tommy Hilfiger och Gant, och lite mer prisvänliga alternativ som Clarks, och till och med Crocs gör ballerinamodeller. Välj och vraka bland fina ballerinor på Brandos!

Visa mer...Visa mindre...

382 träffar