×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
20.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

Skor På Nätet

71 träffar
Sida 1 av 2

Finskor för alla och envar

När det gäller finskor har vi alla som du säkert märkt helt olika tankar och referensramar. Tur då att utbudet av finskor på Brandos är så stort! På så sätt kan du hitta ett par finskor som passar just dig och din stil, oavsett om du gillar strikt och stilrent eller coolt och nytänkande. Kombinera dina klackar med slitna jeans eller med en glittrig klänning, och styla oxfordskorna med jeans eller läderbyxor, det är du som väljer!

Finskornas resa genom historien

Finskor har sett mycket olika ut genom tiderna, de har varit allt från sidentofflor till guldbroderade högklackade skor för män att dansa i på baler och fester. De som har burit finskor var fram till 1800-talet mest adel, kungligheter och väldigt rika människor. Men med industrialisering och ett ökat välstånd fick de allra flesta råd att köpa fina skor, och vi vet ju alla att den utvecklingen inte direkt gått bakåt. Idag kan vi välja och vraka mellan pumps, Oxfordskor, stövletter, derbyskor och andra roliga modeller. Roligt är också att det med dagens mode inte är så värst noga längre exakt vilken typ av skor du har till vilken klädsel. Vill du ha finskor till dina vardagsjeans, så kan du det!

Sköt om din finskor på rätt sätt!

Finskor köper vi ju ofta med tanken att de gärna får hålla för många och långa kalas och fester. Viktigt för detta är skötseln av skorna. Läs alltid skötselråden för dina nya skor, så har du alla möjligheter att sköta om dem på bästa sätt. När det gäller skor med läderöverdel kan det dock alltid vara klokt att investera i läderfett, läderrengöring och liknande produkter, eftersom läder är ett naturmaterial som lätt påverkas av omgivningen. Med rätt vård håller dina skor länge, och du kan ha dina favoritfinskor på allt från bröllop till utekvällar!

Stil och märken i finskornas världVi har verkligen satsat på just finskor här på Brandos, eftersom vi vill att du ska få möjlighet att hitta det där perfekta paret som passar så bra till alla outfits i din garderob. Därför har vi samlat en mängd märken som gör riktigt fina och kvalitativa skor. Bland annat hittar du klassiska Lloyd och Oscar Jacobson, skandinaviskt coola Vagabond, moderiktiga Tiger of Sweden, Rodebjer och Whyred, men även fotsköna märken som Ecco och Tamaris.

Visa mer...Visa mindre...

71 träffar