×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
22.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar
OUTLET30-70%

adidas Originals Skor

465 träffar
Sida 1 av 8

adidas skor - ett toppmärke med rötterna i Tyskland.

Det är nu över 60 år sedan Adi Dassler registrerade sitt företag Adi Dassler adidas Schuhfabrik i Tyskland 1949. Fokuset låg på sportskor. De tre ränderna blev snabbt en välkänd symbol för adidas och snart började företaget även utveckla andra högfunktionella plagg framtagna för att hjälpa sportutövare på alla nivåer att nå bättre resultat. Adi Dasslers vision, som är adidas ledstjärna än idag, är att göra skor, kläder och redskap som är anpassade efter varje idrottares unika behov för att hjälpa dem att nå bättre resultat. Stan Smith, Muhammad Ali, Stefanie Graaf, Haile Gebrselassie, Caroline Wozniacki, Derrick Rose och Lionel Messi är bara några av tidernas största idrottsstjärnor som vunnit stora titlar i produkter utvecklade av adidas. Att man sedan på 70-talet nått stora framgångar inom gatumodet med adidas sneakers och streetwear är en annan historia, som adidas bland annat kan tack musikstjärnor som Run DMC och designers som Stella McCartney, Yohji Yamamoto och Jeremy Scott för.

adidas - ett av världens mest kända varumärken.

Idag är adidas ett av världens mest kända varumärken och förenar alla grenar i en fusion av sport, musik och mode ? från catwalken på New York fashion week och cricketplanen i Mumbai till festivalscenen i Glasgow och fotbollsplanen i Buenos Aires, och erbjuder ett brett sortiment av produkter inom såväl sport som livsstil. adidas skor och sneakers används idag av människor i alla åldrar över hela världen.

Köpa adidas skor online.

Här på Brandos hittar du ett ovanligt stort sortiment av adidas skor. Vi har alltid fri retur med 30 dagars öppet köp, så tveka inte - köp dina adidas skor nu direkt!

Visa mer...Visa mindre...

465 träffar