×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
×
08.07.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-4 arbetsdagar

EN AV NORDENS LEDANDE LIVSSTILSBUTIKER PÅ NÄTET

Brandos är en av Nordens ledande skobutiker på nätet. Genom att erbjuda ett supersortiment av skor vill vi inspirera och hjälpa våra kunder att hitta varumärken och modeller som passar just deras personliga stil. På Brandos älskar vi mode. Det finns inga stilar som är rätt eller fel, utan mode ska vara kul för alla. Vi erbjuder kvalitetsprodukter för alla tillfällen året runt.


Brandos grundades 2006 och har många års erfarenhet av framgångsrik e-handel. Det är tryggt, snabbt och enkelt att handla hos oss och vi vill hålla en ständigt hög servicegrad. Brandos vill alltid ha nöjda kunder.

2014 blev Brandos en del av Footway! Tillsammans kan vi erbjuda ett ännu större sortiment, snabbare leveranser och bättre priser! Allt för att du som kund ska få den bästa upplevelsen! 


Brandos säljer idag skor till Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi har blivit belönade med flera branschpriser, några i urval är Årets Komet och Årets e-handel på Retail Awards 2012 (Svensk Handel) samt Årets Skobutik på Habit Modegalan 2012 (Tidningen Habit).


Sverige, NorgeFinland och Danmark.

SUPERUTBUD

På Brandos arbetar vi ständigt för att kunna erbjuda våra kunder ett supersortiment av skor för alla tillfällen året runt.

UNIKITET

På Brandos erbjuder vi skor från över 600 varumärken. Många av dem är unika och går enbart att hitta i ett fåtal butiker, där Brandos är en av dem. Att erbjuda våra kunder ett brett utbud som även innehåller unika varumärken är något vi är stolta över och ständigt arbetar med att utveckla.

PERSONLIG STIL

Vi vill inspirera och hjälpa våra kunder att hitta varumärken och modeller som passar just deras personliga stil. Hos Brandos finns något för alla.

SPECIALISERADE

Med mångårig erfarenhet inom e-handel och med ett superutbud av skor vågar vi kalla oss specialiserade inom våra segment.

INSPIRERANDE

På Brandos älskar vi skor och tittar hela tiden på vilka trender som ligger framför oss. Samtidigt som vi vill inspirera våra kunder uppmuntrar vi dem till att följa sitt hjärta och hitta sin personliga stil. Genom vägledning och inspiration hoppas vi att alla ska hitta just vad de söker.

SERVICE

På Brandos erbjuder vi alltid en tillgänglig, kunnig och professionell kundtjänst. Det ska vara enkelt och tryggt att handla hos oss.  Du kan kontakta vår kundservice på telefon: 08-55 11 27 50 eller genom att skicka e-post till kundservice@brandos.seBRANDOS.se

En del av Footway Group AB (publ)

Org-nr: 556818-4047

 

Skicka oss ett e-mail 

kundservice@brandos.se

På telefon 08-551 127 50

 

Lokal administration:

FOOTWAY GROUP AB

Box 1292

164 29 Kista


Momsnr: SE556818404701


Faktureringsadress:

Box 1292
164 29 Kista


14797 träffar